torstai 18. maaliskuuta 2010

teknistä.

Pohjois-Karjalassa paistaa aurinko mut pakkasta on silti ja on iha HELVETIN kylmä! Tykkään auringosta mutten pakkasesta koska korvat turpoo aina dumboks ku oon liia kovas pakkasessa.

Koulussa on ollu iha super tylsä ja super haastava viikko. Teknistä piirtämistä. Sanon vaa et helvetin tarkkaa hommaa se on ja tuntuu erittäin turhauttavalta koska opettaja löytää aina jotain mainitsemisen arvoista. Luojan kiitos hää on vaa SIJAISopettaja joka opettaa meille ainoastaan tän teknisen piirtämisen ja pienoismallit. Ja selkä on sen takia kipee ku ei oo kovin ergonomiset noi meikäläisen työskentely asennot. (viime  yönä nukkuminen jäi TOSI vähälle)

Niiku janita mainitsi edellises postaukses et hää himoitsee kreppirautaa ni mie voin rauhottaa häne mielialaa ja kertoo että miulla on ollu kreppirauta jo lähes kymmenen vuotta. Itseasiassa kymmenen vuotta. Toki se lämpiää hieman hitaasti ja miuki hiuksii saa krepata noin tunnin verra enneku niist tulee täydelliset mut silti miulla on sellane.

Huomenna matkustelen Imatralle käväsemään teatterilla, hammaslääkärissä ja lääkärissä muutenkin. Perjantaina nähdään sitten Janitan ja muiden teatterilaisten ja ystävien kanssa ja vietän hiukkasen aikaa perheenikin kanssa.

Nyt on taas tosi paljon jauhettu sontaa tänneki (käykää toki lukemassa miun omaa blogiakin TÄÄLTÄ ) ja taidan palata tuonne piirrustusten ääreen jotka pitää palauttaa huomenna arvioitavaksi. Saan varmaa 1 tästä kurssista en oo kovin ahkera ollu......

Mut jees Ansku kiittää ja kumartaa.

ps. kaverillani on tatuointikone ja miulla ois idea minkälaisen tatuoinnin haluaisin iholleni hakattavan. saa nyt nähä

pps. tylsää täs postaukses ei oo yhtään kuvaa. =(

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Hola!

Kiireisiä aikoja eletään, Häräntappoaseen ensi-ilta lähestyy ja paineet kasvaa... Erityisesti pieni sooloni joka miulla on aiheuttaa päänvaivaa mut onhan se pakko vaan ottaa itteään niskasta kiinni ja vetää se niin hyvin ku vaan voi. Muuten tuntuu että rooli on suht hallinnassa, tanssit menee hyvin niitä rakastan ja alan pikkuhiljaa sopeutua siihen niin ihanaan rooliasuunkin. Rooliasunihan on aika lyhyt hame ja söpö vaaleanpunainen kauluspaita joka solmitaan napapaidaksi, on se kiva ku "naapurintyttö" Vuokko on seksikkäämpi kuin itse pornoluolan pimut :P


Tänään on sitten kiva päivä nimittäin leffateatteri kutsuu... On ihanaa mennä teatteriporukalla kattomaan Liisa Ihmemaassa ja suurin osa tästä porukasta oli viime vuonna näyttelemässä itse Liisa Ihmemaassa prokkiksessa joten jännät paikat tänään...



Tässä auringon paistaessa ikkunasta sisään sitä alkaa ajatella että kohta tulee se kauan odotettu kevät ja keväthän tuo mukanaan paljon kaikkea kivaa, aurinko paistaa, on lämmin ja ihmiset on iloisia ja asia mitä ootan oikein kovasti on se ettei tartte pukea enää niin paljoa päälle, voi antaa taas mielikuvituksen lentää ja voi pukea mitä haluaa.
Kevät tuo myös tullessaan kaikkea uutta kivaa yks asia minkä takaisin tulosta oon aivan innoissani on hiusten kreppaaminen:

Nyt himoitsen kreppirautaa <3 Sen hankin heti ku rahat vaan riittää.


Nyt pitänee mennä valmistautumaa leffaa varten, mut pian voisin laittaa vähän kuva materiaalia anskun ja miun photoshootista :D Jossa kyllä pääosin kuvattiin miuta, vähän kun tota linssiluden vikaa on ;D


Aurinko pelastaa, kevät on tulossa! Adios!
Jansku <3